fbpx

Despre Noi

DESPRE NOI

Prestanță, Eleganță. Originalitate. Acestea sunt doar câteva din atributele creațiilor Andressi, realizate cu profesionalism, pe baza unei viziuni unice, pentru doamnele ce apreciază calitatea la cea mai înaltă treaptă a sa.

Brandul Andressi a apărut ca urmare a pasiunii pentru frumos, dar și din dorința de a oferi potențialelor cliente o experiență premium, până la cel mai mic detaliu.

Scopul nostru? Crearea unor articole vestimentare complexe și versatile, realizate 100% în România,  care să completeze în mod perfect siguranța și rafinamentul femeii contemporane.

Incursiunea noastră în lumea modei se dorește a fi una cu totul specială, bazată pe țesături deosebite, culori vibrante, design-uri unice, și croiuri elegante, toate acestea contribuind la crearea unei imagini impecabile,

Definim astfel si misiunea Andressi, aceea de a transforma simpla nevoie de a purta un costum sau o rochie într-o adevărată experiență unică, ale cărei coordonate principale sunt reprezentate de distincție și perfecțiune stilistică.