fbpx

Prestanță, Eleganță. Originalitate. Acestea sunt doar câteva din atributele creațiilor Andressi, realizate cu profesionalism, pe baza unei viziuni unice, pentru doamnele ce apreciază calitatea la cea mai înaltă treaptă a sa.

Brandul Andressi a apărut ca urmare a pasiunii pentru frumos, dar și din dorința de a oferi potențialelor cliente o experiență premium, până la cel mai mic detaliu.

Scopul nostru? Crearea unor articole vestimentare complexe și versatile, realizate 100% în România,  care să completeze în mod perfect siguranța și rafinamentul femeii contemporane.

Incursiunea noastră în lumea modei se dorește a fi una cu totul specială, bazată pe țesături deosebite, culori vibrante, design-uri unice, și croiuri elegante, toate acestea contribuind la crearea unei imagini impecabile,

Definim astfel si misiunea Andressi, aceea de a transforma simpla nevoie de a purta un costum sau o rochie într-o adevărată experiență unică, ale cărei coordonate principale sunt reprezentate de distincție și perfecțiune stilistică.


0

Your Cart